Sectiunea 1

Metode de plata

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata “Online prin card bancar” veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual. Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Livrare si Plata
Sectiunea 2

Returnarea produselor

Prin acest serviciu, clientii DECORALIS pot returna gratuit in termen de 14 zile calendaristice produsele cumparate, conform Termenilor si Conditiilor de retur prevazute in prezentul Regulament.

Sectiunea 3

Livrarea produselor

La cererea clienţilor, livrarea produselor comandate se poate face prin intermediul serviciilor de curierat, astfel:
1. La cumparaturi de 250 de lei, livrarea va fi gratuita pentru client si asigurata de Decoralis.
2. Pentru livrările pe teritoriul României cu valori mai mici de 250 lei, cumpărătorul trebuie să suporte cheltuielile de transport.