Skip to main content

Când îți decorezi locuința, poți ajunge la un moment dat să te întrebi „ce altceva pot adăuga?”. Ai maximizat numărul de fotografii pe care vrei să le expui și ai deja mai multe lumânări decât magazinul de unde le-ai cumpărat. Ce articole de top în decorarea casei mai există? Există numeroase stiluri de decor. Opțiunile de culori, stiluri de mobilier și aranjarea obiectelor într-o cameră sunt nelimitate.

Acesta este motivul pentru care am adunat această listă cu cele mai utilizate obiecte în decorarea casei. Ori de câte ori avem o cameră care necesită îmbunătățiri, poți folosi această listă pentru inspirație.

Perne Decorative

Nu există o modalitate mai bună de a economisi bani la decorare decât prin simpla schimbare a pernelor. Sunt o modalitate excelentă de a introduce o nouă paletă de culori într-o cameră sau de a adăuga mai multă textură. 

Sfatul meu este să alegi un model care se potrivește cu orice paletă de culori, cum ar fi un design pe alb și negru, pentru un aspect mai luxos și nu necesită schimbare dacă te decizi să le folosești în altă cameră!

Vaze Decorative

De sticlă, ceramică sau metal, există o abundență de variante în alegerea de vaze de pe piață în zilele noastre! Alege în funcție de dimensiunea dorită și stilul tău. Acestea pot arăta fabulos ca obiect de sine stătător, cum ar fi o vază supradimensionată umplută cu ramuri uscate pe un bufet, sau pot să fie o piesă într-un aranjament stilat.

Suporturi de Lumânări

Sunt obsedată de lumânări, așa că suporturile pentru ele nu aveau cum să lipsească de pe listă! Lumânările adaugă atmosferă unei case într-un fel în care doar puține alte piese de decor pot, deoarece acţionează asupra simţului nostru olfactiv. 

Eu prefer parfumurile naturale pentru a evita aducerea de toxine în casă. De asemenea, mai jos sunt câteva dintre suporturile mele preferate.

Suport lumanare din ceramica
Suport lumanare din metal
Suport lumanare, colivie, metal

Plante Artificiale

Nu poți avea niciodată prea multe plante în casa ta. Dar plantele naturale au nevoie de multă lumină și îngrijire. Motiv pentru care eu prefer plantele artificiale. Și nu a existat niciodată o gamă mai largă de vase elegante pentru a expune plantele de interior! Decorarea interioară înseamnă textură și culoare.

Suporturi de Cărți

A trecut ceva timp de când suporturile de cărți au avut momentul lor în lumina reflectoarelor și vrem să readuc lumina reflectoarelor asupra lor! Uită de suporturile tradiționale în formă de L, care servesc doar un scop funcțional, atunci când poți găsi unele care sunt piese de decor cu adevărat superbe. Iată câteva dintre preferatele mele!

Concluzie

Decorarea casei se referă la toate componentele estetice folosite pentru a face o casă mai atractivă din punct de vedere vizual. Decorul include obiectele de mobilier, artă și accesorii, amplasarea lor, precum și culorile și materialele camerei folosite, inclusiv pentru pardoseli, pereți, ferestre și tavane.

Sper să te ajute această lista cu articole de top în decorarea casei! Ai un alt articol de decor preferat care nu a fost menționat? Spune-ne despre el în secțiunea de comentarii de mai jos!

Helen Bold

Scriitoare si iubitoare de frumos. Website: Helen Bold

Lasa un comentariu