Skip to main content

Coș

Poate sunt prea optimistă, dar eu cred că toată lumea poate avea o casă frumoasă dacă își dorește una. Sunt multe lucruri pe care le poți face pentru a crea o casă elegantă și primitoare. Primul pas este să cureți casa de tot ce nu folosești și să te organizezi. Făcând aceste două lucruri singur, vei îmbunătăți drastic calitatea spațiului tău. Apoi, pentru partea distractivă, hai să vedem idei pentru un decor interior cu un buget restrâns.

O plantă în ghiveci

Plantele artificiale pot crea un decor șic la un preț mic. Găsește o opțiune accesibilă și apoi aranjeaz-o într-un suport frumos sau într-un ghiveci lucrat manual. Plantele arată perfect oriunde. Verdeața artificială a parcurs un drum lung de la florile care erau evident false pe vremea când eram mai tânără.

Plantele și copacii artificiali de la Decoralis oferă spațiului tău aspectul de frunziș luxuriant și viu, fără întreținere. Indiferent de climă, acești copaci adaugă frumusețe pe tot parcursul anului casei sau biroului tău.

Adaugă personalitate bibliotecii tale

Nu toate statuetele și figurinele sunt simple piese de decor. Acestea pot să fie folosite cu ușurință pentru a susține cărțile pe raft sau pur și simplu pentru a crea un spațiu care atrage privirile între cărți.

Scapă de dezordine și apoi distrează-te cu modul în care organizezi ceea ce a mai rămas. Poate stivuiești cărțile în funcție de culoare sau decorezi rafturile cu suporturi de cărți noi. Momentul perfect să creezi un punct focal între cărți cu un obiect decorativ.

Reîmprospătează pernele

Dacă ai căutat o modalitate de a-ți actualiza decorul ȋntr-un mod rapid și ieftin, atunci nu căuta mai departe. Atunci când pernele decorative sunt coordonate și stilate, aceste pot crea un aspect reîmprospătat sufrageriei sau dormitorului. 

Pe o canapea, folosește câte ai nevoie. Pernele supraabundente fac canapeaua să pară exagerată. În schimb, o pereche de perne pătrate de aceeași dimensiune la fiecare capăt poate face minuni. De asemenea, dimensiunile lor pot varia. Așadar, adăugă o pernă lombară sau mai mică în centru. Acest lucru face canapeaua să pară echilibrată și proporțională. Ceea ce nu vrei să faci este ca oaspeții să se simtă obligați să stea incomfortabil ȋntre perne sau să pui pernele pe podea pentru a-i așeza confortabil.

Aprovizionează-te cu lumânări

Lumânările sunt o caracteristică accesibilă, care poate schimba starea de spirit și atmosfera unui spațiu. Pentru un aspect cu adevărat superb, caută lumânări parfumate și suporturi elegante.

Lumânările parfumate de la Decoralis sunt realizate din ceară naturală și din esențe extrase din plante. Fitilul de la lumânări este realizat din material de înaltă calitate care nu produce fum. Este atât de ușor să creezi atmosfera preferată ȋn casa ta cu lumânări parfumate!

Concluzie

Când vine vorba de a-ți împrospăta casa, nu se poate nega că există o multitudine de posibilități care sunt disponibile și vin cu o gamă largă de prețuri înfricoșătoare. Dar, actualizarea stilului casei tale nu trebuie să-ți afecteze portofelul. La Decoralis poți achiziționa tot ce ai nevoie pentru un decor interior cu un buget restrâns.

Helen Bold

Helen Bold

Scriitoare si iubitoare de frumos. Website: Helen Bold

Lasa un comentariu