Skip to main content

Casa ta urmează să fie renovată, dar ai un buget limitat și puțin timp? Atunci ești în locul potrivit. Am pregătit cȃteva idei pentru decorarea casei tale. 

Cu ceva la fel de simplu precum o lustră colorată sau o pernă nouă, întregul tău spațiu se poate simți proaspăt, la modă, atemporal și rafinat. Poți aborda fiecare dintre aceste idei de decorare sau doar cele care se potrivesc stilului tău.

Modifică stilul bibliotecii

Poți să umpli biblioteca ta cu rȃnduri compacte de cărți sau ai putea adăuga obiecte decorative și accesorii, cum ar fi vaze, sculpturi sau decorațiuni abstracte, pentru a sparge monotonia unui zid de cărți. 

Sau ordonează-ți cărțile în funcție de culori. Nu numai că va avea un aspect mai închegat, dar dacă ai o mulțime de culori strălucitoare în colecția ta, acestea vor ieși și mai mult în evidență.

Înfrumusețează holul de la intrare

O măsuță mică la intrare poate să facă minuni. Pentru o estetică formală, dar modernă, poți alege o masă tradițională și apoi așează obiecte de artă abstractă modernă deasupra acesteia. Câteva portrete de perete creează o imagine relaxată și poate chiar reda aspectul unei galerii de artă.

De asemenea, plante artificiale în glastre mari așezate de o parte și de alta a ușii de la intrare creează un aspect elegant și primitor. Atât tu cât și oaspeții tăi veți aprecia starea de spirit pe care o să o ofere aceste plante.

Schimbă pernele de canapea

Pernele decorative sunt cea mai ușoară modalitate de a împrospăta aspectul dormitorului sau sufrageriei. Introducerea unei noi culori, imprimeuri sau forme cu doar câteva perne poate face ca întregul spațiu să se simtă ca nou.

Texturile și imprimeurile moderne adaugă o notă de eleganță și confort. Le vei aprecia de fiecare dată când intri ȋn acea ȋncăpere. Doar imaginează-ți ce bine te vei simți când vii acasă de la muncă și canapeaua sau patul arată mai bine ca niciodată.

Pături noi și colorate

Punerea unei pături colorate la capătul patului sau aruncată peste canapea este un truc de design ușor, dar transformator. Este, de asemenea, o modalitate grozavă de a experimenta culorile și imprimeurile. Acest lucru este important înainte de a te dedica pe deplin la o anumită paletă de culori sau un anumit stil de design.

De asemenea, poți schimba cu ușurință păturile ȋn funcție de starea ta de spirit. Dacă ai un spațiu de depozitare pe măsură, atunci poți avea câte o pătură pentru fiecare zi a săptămânii.

Concluzie

Profesioniștii știu cum să pună în valoare punctele forte ale casei tale, să ascundă defectele și să o facă atrăgătoare pentru toată lumea. Dar nu uita că îți poți împrospăta camerele din casa ta și fără un profesionist sau să-ți golești contul bancar.

Sper că aceste idei pentru decorarea casei tale îți vor fi de folos pentru a-ți transforma spațiul de locuit. Mediul în care trăim trebuie să fie exact așa cum am visat mereu. Recomand cu încredere Decoralis. Este unul din locurile perfecte unde poți achiziționa obiecte decorative minunate pentru casa visurilor ta. 

Helen Bold

Scriitoare si iubitoare de frumos. Website: Helen Bold

Lasa un comentariu