Skip to main content

Fiecare are o strategie diferită atunci când alege cadouri de sărbători. În timp ce unii oameni preferă să ia drumul mai puțin bătătorit alegând cadouri unice, alții preferă metoda mai sigură a cadourilor clasice care nu pot da greș. Pentru a te ajuta să cumperi cele mai mari minunate cadouri în acest an, am întocmit o listă cu cele mai populare cadouri de Crăciun pe care le poți găsi la Decoralis

Reține că cele mai populare cadouri din acest an se vor epuiza rapid și poate dura mai mult să ajungă la tine din cauza problemelor legate de lanțul de aprovizionare și a întârzierilor de livrare în această perioadă a anului. Așadar nu uita să faci cumpărăturile mai devreme pentru a te asigura că vei primi totul până la Crăciun.

Suporturi de lumânări

Oferă suporturi de lumânări cadou pentru a face casa mai veselă și luminoasă. Acestea vin într-o varietate de stiluri pentru a crea un mediu cald și primitor în orice locuință. Suporturile de lumânări fac mesele mai elegante, în timp ce răspândesc bucurie și parfum. 

Plasează o lumânare parfumată în suport înainte de a-l oferi drept cadou. Pinul și scorțișoara sunt arome liniștitoare de sărbători pentru a scăpa de stres, sau poți opta pentru tămâie și smirnă pentru a sărbători. Culorile de Crăciun, cum ar fi roșul rubin și verdele, pot imita vâscul și ilisul, iar accentele în culori neutre cremoase sunt cele mai bune cadouri de casă pentru un aspect atemporal, sofisticat.

Suport lumanare din ceramica
Suport lumanare din metal
Suport lumanare colivie metal

Vaze

Vazele pot fi folosite pentru mai mult decât pentru a ține flori proaspete și adaugă întotdeauna o notă de culoare sau textură oricărui stil de casă. Umple o vază cu elemente decorative de sărbători, cum ar fi vâsc sau conuri de pin, înainte de a oferi cadoul sau plasează o lumânare într-o vază înaltă pentru un suport de lumânare elegant. 

O vază mică poate fi folosită pentru a decora orice tip de rafturi și reprezintă un punct focal perfect atunci când este grupată cu accente mai mici într-un design central. Adaugă înălțime cu flori uscate, cum ar fi levănțica, pentru un cadou cu efect de iarnă.

Set vaze Freya
Vaza ceramica alba poseta
Vaza moderna ceramica alba Juna

Suporturi de cărți

Un set de suporturi de cărți este cadoul perfect de Crăciun pentru colecționarul pasionat de cărți, organizatorul de casă sau pasionatul de decorațiuni. Răsfață cititorul cu o selecție atent aleasă care aduce caracter. 

Decorarea cu suporturi de cărți este o modalitate grozavă de a aduce un plus de stil și personalitate oricărui raft și vor face posesorul să zâmbească în timp ce se întinde după o revistă sau o carte pentru a se relaxa într-o zi rece cu zăpadă.

Decoratiune masca chip uman
Statueta muzician cu violoncel
Statueta silence rasina neagra

Concluzie

Crăciunul este perioada anului în care poți să te transformi în Moș Crăciun și să faci sărbătoarea mai specială. Este nevoie doar de puțină răbdare pentru a-ți umple sania de cumpărături cu multe cadouri de Crăciun.

Aici vei găsi cele mai populare cadouri de Crăciun. Partenerul tău, membrii familiei, frații și colegii de muncă le doresc cu siguranță . Decoralis are ceva pentru fiecare persoană, ocazie și buget. Sper că aceste idei de cadouri te vor ajuta să faci cadouri de neuitat în acest an.

Helen Bold

Scriitoare si iubitoare de frumos. Website: Helen Bold

Lasa un comentariu