Skip to main content

Oferă casei tale un look nou cu cele mai interesante decorațiuni din ceramică. Te-ai întrebat vreodată „De ce nu arată și casa mea așa?” În timp ce primul instinct poate să fie să cumperi tablouri mari sau o găleată de vopsea, decorarea interioară nu trebuie să fie o muncă atât de grea sau o cheltuială enormă.

Uneori, atunci când îți faci casa mai confortabilă sau la modă, frumusețea este în detalii. Cea mai ușoară modalitate de a adăuga detalii într-o cameră este să o accesorizezi cu un decor potrivit. Accesoriile pot fi la fel de importante ca și cele pentru ținuta ta de seară. Decorațiunile din ceramică devin rapid o modă unică de a condimenta o cameră.

De ce să aleg decorațiuni din ceramică?

Materialul ceramic există de mii de ani. Ceramica a fost folosită în mod tradițional pentru funcționalitate, dar acum acest material își face apariția în decorul casei. Nu numai că majoritatea pieselor ceramice sunt realizate manual, dar variază de la obiecte mici și minimaliste până la piese decorative mari și colorate. 

Ceramica este cel mai versatil material de decor pentru casă și este folosit constant de profesioniști. Unele obiecte pot lumina o încăpere, pot servi ca obiecte de artă superbe sau pot găzdui acele flori pe care le-ai dorit întotdeauna. Indiferent dacă stilul tău este modern sau vintage, există o mulțime de opțiuni din care să alegi.

Vază de flori din ceramică

Această idee de decor din ceramică este ideală pentru florile superbe de primăvară. Sau, dacă nu ai flori proaspete la îndemână, aceste vaze se potrivesc perfect cu flori uscate sau tulpini decorative. Vazele înalte și subțiri pot să fie o piesă centrală în orice casă. Indiferent dacă ai o masă lungă sau rotundă, aceste vaze vor capta toate privirile. 

Dar nu trebuie să te limitezi doar la flori pentru a aprecia aceste frumuseți ceramice. Aceste vaze elegante din ceramică ar putea fi, de asemenea, grozave pentru depozitarea articolelor de artizanat sau a materialelor de birou lungi. 

Vaza ceramica alba, tip poseta
Vaza moderna ceramica alba Juna
Vaza Iynsa, ceramica, 20 cm

Figurine cu animale din ceramică

Ai mai văzut cu siguranță figurine cu animale. Cu toate acestea, ceramica este deosebit de distractivă. Aceste piese sunt deschise personalizării. Cu puțină vopsea acrilică, poți schimba culoarea figurinei după bunul plac. Deci, nu numai că este o idee minunată, ci este un meșteșug care merită afișat în casa ta. 

Dacă alegi să nu pictezi figurinele, acestea sunt la fel de frumoase și în culorile lor originale. Afișează-le pe un birou pentru a adăuga eleganță în casa ta.

Set familie pisici din ceramica
Set familie melci din ceramica
Set familie elefanti din ceramica

Suporturi de lumânări din ceramică

Iată un alt articol minunat de decor din ceramică care poate aduce în casa ta flerul vintage, care este la modă în acest moment. Suporturile de lumânări din ceramică sunt simple, elegante și se potrivesc perfect cu un decor șic. Ai la dispoziție o mulțime de alte opțiuni pentru cum poți să le folosești. Unii le folosesc pentru a-și ține obiectele mici sau ca bibelouri. 

O altă idee minunată este să plasezi plante mici în interiorul lor. Indiferent de cum le vei utiliza, acestea sunt atât de frumoase și versatile, încât singurul lucru pentru care trebuie să te decizi este câte dintre aceste decorațiuni vrei să comanzi.

Suport lumanare din ceramica, 30cm
Suport lumanare din ceramica, 25cm
Suport lumanare coloana romana

Concluzie

După cum ai văzut mai sus, aceste decorațiuni din ceramică nu sunt niște simple obiecte. Arta ceramică include o multitudine de utilizări. Așa că nu îți fie teamă să faci pasul. Nu îți fie frică să fii îndrăzneț. Folosește ceramica în casa ta și cumpără acum una sau două decorațiuni ceramice din această listă!

Helen Bold

Scriitoare si iubitoare de frumos. Website: Helen Bold

Lasa un comentariu