Skip to main content

Cerbul sau renul este unul dintre simbolurile Crăciunului. Îți amintești cine trage sania lui Moș Crăciun? Așa că astăzi am să-ți arăt cum să încorporezi cerbi decorativi în ornamentele festive, păstrându-ți casa elegantă în același timp. Un cap de cerb este o piesă drăguță de atârnat deasupra șemineului și dă o notă rustică casei tale. Înfășoară-l cu o eșarfă sau un fular! 

Poți să faci chiar tu niște decorațiuni cu cerbi folosind scânduri de lemn sau o pernă. Aceste meșteșuguri sunt ușoare și vor oferi spațiului tău o notă drăguță de sărbătoare, fără a fi prea excesive. Figurile mici de cerb sunt uimitoare pentru orice fel de decor pentru casă: măsuțe de cafea, șemineuri, pervazuri și așa mai departe. Inspiră-te din mai multe idei de mai jos!

Statuetă Cap de Cerb

Cerbul reprezintă statut și bani. Statuetele reprezentând un cap de cerb sunt demne și elegante, punctul focal fiind coarnele, simbolizând o coroană regală. Atunci când oferi drept cadou un cap de cerb înseamnă că urezi acelei persoane un drum neted în viață.

Aceste statui sunt potrivite pentru a fi plasată în camera de studiu, camera de zi, birou sau ca un cadou pentru cel mai bun prieten, familie sau un partener de afaceri. De asemenea, este cea mai bună alegere de cadou pentru Crăciun, Ziua Îndrăgostiților, Ziua Mamei, sau Ziua Tatălui. Orice eveniment special sau petrecere spectaculoasă prinde viață cu cele mai tari decorațiuni!

Statueta cap de Cerb alb
Statueta cap de Cerb negru

Set Decorațiuni Cerbi

Experimentează  uimitoarea eleganță a renului mistic, cu seturi magnifice care pot să fie amplasate oriunde în spațiul tău de locuit. Prezentând libertate și grație, aceste frumoase seturi artistice vor adăuga cu siguranță acea notă elegantă camerei tale și va fi o piesă de conversație pentru oaspeții tăi.

Creează un punct focal fermecător și șic pe orice blat de masă sau raft cu aceste seturi uimitoare de figurine de cerb din 2 sau 3 piese. Acestea reprezintă amestecul perfect de estetică eclectică și intrigă vizuală pentru casa ta.

Set decoratiune cerbi
Set decoratiune cerbi

Figurine Ceramice Minimaliste

Acești cerbi din material ceramic sunt sculptați în stil minimalist. Sunt ornamente rafinate și au culori moi. Cu o familie de cerbi ceramici este ușor să creezi un punct central care să atragă din punct de vedere vizual.

Potrivit pentru sufragerie, dormitor, birou sau cameră de studiu, aceste figurine au tampoane antiderapante pentru a preveni alunecarea. Un decor simplu și la modă, care se potrivește cu orice stil. Le poți grupa împreună sau separat, fiecare având propria personalitate.

Set familie de cerbi din 3 membri
Set familie de cerbi din 4 membri

Concluzie

Fie că le dorești pentru tine sau vrei să le faci cadou de sărbători, cerbii decorativi si figurinele cu familii de cerbi sunt ornamentele ideale pentru acest sezon. De asemenea, sunt perfecte pentru iubitorii de animale.

Adaugă o notă de bucurie de sărbători casei tale cu aceste idei magnifice de cerbi decorativi de la Decoralis. Nu lăsa nici un raft sau colțișor al casei tale nedecorat în acest sezon minunat. Completează perfect decorul de sărbătoare al casei tale!

Helen Bold

Scriitoare si iubitoare de frumos. Website: Helen Bold

Lasa un comentariu