Skip to main content

Coș

Vrei să mergi într-un safari sau să faci o excursie la o fermă? Cu animale decorative, poţi aduce jungla și pajiștile în interiorul casei tale. Indiferent dacă design-ul are un stil sălbatic sau domestic, animalele sunt o idee inspirată.

Uneori, cele mai potrivite decorațiuni sunt cele pe care le iubești cel mai mult. Toată lumea are animale preferate și acestea pot adăuga un sentiment unic în orice cameră. Dar unele animale se potrivesc mai bine decât altele ca obiecte de decor. Să vedem împreună care animale oferă cea mai mare varietate de decorațiuni și se potrivesc în aproape orice casă, indiferent de stil.

Figurine elefant din ceramică

Nu ai cum să dai greş cu acest set familie de elefanţi din ceramică. Se potriveşte foarte bine pe orice tip de rafturi, inclusiv în bibliotecă sau pe rafturile suspendate din bucătărie. De fiecare dată când părăseşti încăperea, îţi vei imagina cum revin la viaţă şi se joacă împreună.

Figurine pisică din ceramică

Iubeşti pisicile? Atunci un set familie de pisici din ceramică se va potrivi perfect pe masa din bucătarie sau din sufragerie. De asemenea, dacă adori stilul minimalist, atunci o familie de pisici cu linii simple şi culori mute se camufleaza la perfecţie în casa ta.

Cele mai minunate animale decorative
Set decoratiune pisici 4 membri
Cele mai minunate animale decorative
Set decoratiune pisici 4 membri
Cele mai minunate animale decorative
Set figurine ceramice pisici

Figurine cerb

Un cerb sculptat cu linii geometrice împrospătează decorul interior şi aduce un plus de natură şi rafinament. Sau poţi să iei toată familia de cerbi. Aceste minunăţii ceramice în culori simple şi calde își întind gâtul, mănâncă și se relaxează în casa ta de vacanță. O să te simţi ca la un camping autentic în natură.

Cele mai minunate animale decorative
Set familie cerbi 4 membri
Cele mai minunate animale decorative
Set familie cerbi 3 membri
Cele mai minunate animale decorative
Set familie cerbi 3 membri

Dacă doreşti ceva mai capricios fără să ieşi din stilul minimalist, atunci nu poți rata figurinele monocrome cap de cerb negru sau cap de cerb alb. Lustruite, lucrate și turnate manual, sunt un ornament de nuntă perfect sau un simbol pentru două persoane similare şi care totuşi sunt complet diferite.

Cele mai minunate animale decorative
Statueta cap de Cerb negru
Cele mai minunate animale decorative
Statueta cap de Cerb alb
Cele mai minunate animale decorative
Set decoratiune cerbi

Figurine girafă ceramică

Pătrunde mai adânc în junglă urmărind aceste girafe uimitoare cu gât rafinat şi culori moderne. Figurinele girafă sunt perfecte atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, care le vor adora în egală măsură. Acest tip de set familie de girafe din ceramică sunt piesa centrală de decor perfectă pentru camera de zi sau camera copiilor.

Figurine taur din răşină

Nu sta pe gânduri şi adu acum în casa ta puterea taurilor pentru a spijini şi proteja colecţia ta nepreţuită de cărţi. Adori puterea şi măreţia pe care o inspiră taurul? La fel şi eu, dar aici este posibil să fiu puţin subiectivă, deoarece este zodia mea.

Concluzie

Nu există limite cu privire la modul în care poți decora sau animalele pe care să le foloseşti. Cheia este să găsești animale pe care le iubești, să alegi camere unde se potrivesc cel mai bine și apoi să găsești piese care să se amestece perfect cu design-ul existent.

Obiectele interesante cu animale decorative oferă o modalitate adulților de a cumpăra în continuare jucării. Dar asta nu înseamnă că orice jucărie poate să fie transformată în obiect decorativ.

Helen Bold

Helen Bold

Scriitoare si iubitoare de frumos. Website: Helen Bold

Lasa un comentariu