Skip to main content

Deşi bucătăria este considerată inima casei, nu este corect să spunem că living-ul este locul în care petrecem cel mai mult timp relaxându-ne? Prin urmare, este esențial să creăm un spațiu care să fie atât reconfortant, cât și practic în egală măsură. De aceea, avem nevoie de obiecte decorative pentru living.

Dacă eşti în căutarea unor idei pentru camera de zi care să o transforme în concordanţă cu ideile tale, ai ajuns în locul potrivit. Experții noștri de la Decoralis știu exact cum să creeze un spațiu confortabil în care întreaga familie să se poată relaxa, indiferent de buget.

Idei interesante pentru living

Obiectele decorative infuzează personalitate în casa ta și, dacă nu le folosești, pierzi atmosfera incredibilă pe care acestea o pot crea. Utilizează o varietate de obiecte decorative și alege-le pe cele care înseamnă ceva pentru tine sau care îţi stânesc emoţii.

Îmi place să folosesc obiecte decorative sculpturale, deoarece despart liniile drepte ale cărților și meselor lungi. Poți vedea mai jos câteva dintre preferatele mele.

Suport lumanare din metal
Set decoratiune copac
Decoratiune abstracta

Sfaturi pentru decor

Măsuțele de cafea oferă mult spațiu pentru cărți, flori și piese decorative. Pentru a menține obiectele ordonate și plăcute ochiului, utilizează tăvi pentru a grupa articole similare, cum ar fi ceramică și figurine. Încearcă să strângi obiecte de diferite dimensiuni și culori într-o tavă și vaze în alta. Apoi, aşează între ele un teanc de cărți pe care aşezi o vază.

Un amestec de obiecte de colecție împrăștiate în cameră nu lasă ochiul să se concentreze și să se bucure de un singur obiect. Simplifică obiectele de decor. Rămâi cu elemente care au o dimensiune sau o nuanță similară. Apoi, adună piesele favoritele într-un singur loc pentru un impact major fără dezordine.

Cum ne decidem?

Atmosfera casei tale se află în detalii. Adăugarea de obiecte decorative o poate transforma într-un adevărat spațiu personalizat. Obiectele de artă potrivite și alte piese decorative pot lega toate elementele decorului interior. Una dintre cele mai bune modalități de accesorizare a unei camere este prin diferite grupări de obiecte care aparţin de acelaşi stil.

Alege doar obiecte pe care le adori! Dacă ai un obiect prețuit primit cadou la o zi de naștere sau o aniversare, atunci acesta ar putea deveni o piesă centrală pentru designul living-ului tău. Poţi măsura cât de mult ai reușit integrarea obiectelor decorative în designul camerei prin efectul vizual general. Răspunde la următoarele întrebări:

  • Decorul camerei tale are un flux natural?
  • Îţi poţi mișca atenția cu uşurinţă de la un obiect la altul?
  • Te simți atras în camera respectivă?
  • Culorile, desenele, stilurile și texturile obiectelor creează ambianța dorită?

Concluzie

Ce obiecte foloseşti în casa ta depinde de gusturile personale, buget și stil. Acestea ar trebui să fie piese care contează pentru tine și dețin fie o valoare sentimentală, fie sunt pur și simplu obiecte pe care le iubești.

Ar putea să fie o moștenire de la o bunică sau o comoară smulsă de pe internet. Important este să simţi că îţi aparţine şi își va găsi locul în casa ta împreună cu alte obiecte decorative pentru living care pot deveni subiecte de conversație.

Helen Bold

Scriitoare si iubitoare de frumos. Website: Helen Bold

Lasa un comentariu