Skip to main content

Când vine vorba de aranjarea camerei de zi, modern este un cuvânt care se aruncă mult în jurul definirii unui anumit stil. Dar adevărul este că multe tipuri diferite de look-uri pot să fie rezumate drept moderne, de la decorul minimalist până la cel maximalist. Pentru a te ajuta să rezolvi totul, am pregătit acest rezumat cu exemplele mele preferate pentru o sufragerie modernă.

Fie că ești în căutarea unui cuib confortabil, care să favorizeze vizionarea excesivă de filme și să te relaxezi sau vrei să te asiguri că sufrageria ta este pregătită pentru a primi prietenii și familia oricând, am adunat câteva dintre cele mai tari idei de sufragerie pentru toate tipurile de gospodării. Citește mai departe dacă vrei să înțelegi exact cum poți amenaja o sufragerie modernă și potrivită stilului tău.

Plină de culori

Mobilierul și decorul în culori minunate, inclusiv punctul focal izbitor al unui șemineu sau suporturi de lumânări înconjurate de roz aprins, redefinesc ceea ce înseamnă decorarea modernă în spațiul contemporan. Menținerea pereților albi în timp ce nuanțe vibrante sunt distribuite în jurul camerei nu afectează, ci în schimb complimentează sursa de lumină caldă a camerei.

Mobilier inspirat de mijlocul secolului trecut

Înlocuirea unui perete cu o jardinieră mărește sufrageria și însuflețește spațiul cu verdeață superbă. Mobilierul cu profil redus, cu o aură retro, de la mijlocul secolului, dă un ton primitor. Piesele clasice sunt atât comode, cât și simple, ambele semne distinctive ale stilului modern. Deasupra tuturor, un corp de iluminat dă o notă contemporană, un candelabru cu siguranță.

Sufrageria minimalistă

Dacă ai o priveliște spectaculoasă, este logic să alegi o cameră de zi modernă, minimalistă, care pune accent pe curtea din spate perfect îngrijită. Liniile curate, mobilierul minimal și o schemă simplă de culori care se coordonează frumos cu aerul liber fac ca sufrageria ta să fie mai primitoare.

Luminoasă și aerisită

Luminos și aerisit sunt două cuvinte care îmi vin în minte imediat atunci când mă gândesc la decorarea modernă. Notele de culoare însuflețesc camera în cea mai mare parte cu tonuri neutre. Imprimeurile mari pe pereți sporesc senzația de vibrație. Este important de reținut că spațiile moderne pot include o combinație de stiluri de mobilier, cum ar fi scaune vintage plasate în jurul mesei de sufragerie.

Concluzie

Opțiunile sunt nesfârșite atunci când vine vorba de proiectarea și decorarea spațiului din camera de zi. Acest lucru este atât incitant, cât și intimidant! Vrei ceva calmant și zen în care să te retragi după o zi lungă sau vrei ceva puternic și luminos, cu locuri suficiente pentru a găzdui oaspeții în mod regulat?

Decorarea poate să fie un lucru înfricoșător. Poate nu știi exact ce vrei sau cum să amesteci sau să asortezi mobilierul și decorațiunile. Sunt atât de multe întrebări și un număr nesfârșit de răspunsuri. Dar adevărul este că dacă îți urmezi instinctele, decorarea nu este chiar atât de înfricoșătoare. Și când vine vorba de o sufragerie modernă, inspirația pentru design nu lipsește. Vezi mai multe idei pe decoralis.ro.

Helen Bold

Scriitoare si iubitoare de frumos. Website: Helen Bold

Lasa un comentariu