Skip to main content

Te-ai hotărât că este timpul să-ți faci mai mult spațiu la mansardă? Ei bine, am pregătit o mulțime de idei uimitoare pentru decorarea mansardei. Indiferent dacă vrei să un dormitor suplimentar sau să creezi în sfârșit o bibliotecă și un colțișor de vis unde sa te relaxezi cu o carte, nu lăsa spațiul să se irosească! O mansardă locuibilă este un bun imobiliar de prim rang, care va adăuga spațiu și valoare casei tale.

Mansardele pot să fie puțin incomode. Acoperișuri înclinate, pereți în pantă, posibil niște grinzi puternice lăsate la vedere. Dar nu lăsa niciunul dintre aceste motive să te descurajeze să transformi sau să finalizezi spațiul de la mansardă. Camerele de mansardă au potențialul de a fi la fel de încântătoare și primitoare ca și restul casei tale.

Ȋmbrățișează Confortul

Deplasare într-o cameră de la mansardă cu tavanele înclinate poate părea un lucru incomod, dar totul este doar o problemă de perspectivă. Ȋmbrățișează aspectul plăcut al tavanelor joase  și creează un dormitor sau un living la mansardă simplu, dar confortabil.

Într-un dormitor la mansardă, lambriurile pot face spațiul să se simtă cu adevărat primitor și, în ciuda proporțiilor mici, să nu pară prea aglomerat. Schema simplă de culori și iluminarea slabă ne oferă tuturor vibrații confortabile. De aceea recomand cu multă căldură lumȃnări parfumate și suporturi de lumȃnări cu design unic.

Fii Ȋndrăzneț cu Decorul

Dacă ai fost binecuvântat cu multă lumină naturală în pod, de ce să nu renunți la aspectul complet alb și să fii îndrăzneț în schimb? Pereții de culoarea cărbunelui și cu un strop minuscul de galben în lumini adaugă dramatism unei mansarde luminoase.

Alegerea aceleiași culori peste tot, inclusiv tavanul, este de fapt un truc inteligent de design pentru a face un spațiu mic să se simtă mai mare, deoarece estompează marginile camerei. Uneori, întunecarea poate avea la fel de mult efect de extindere a spațiului ca o schemă mai deschisă.

Un Birou la Mansardă

Cu atât de mulți dintre noi lucrând de acasă acum, este logic să vrei să creezi un spațiu dedicat pentru a deveni biroul tău de acasă. Mansardele sunt spații de lucru grozave, deoarece sunt separate de restul casei și tind să fie și cele mai liniștite camere, deoarece sunt departe de spațiile principale de locuit.

Asigură-te întotdeauna că ai puțină lumină naturală în biroul tău și planifică aspectul în jurul acesteia. Plasează biroul sub un luminator, astfel încât fluxul de lumină să cadă perfect peste spațiul de lucru.

Concluzie

Mansardele pot să fie spații nefolosite și neiubite pe care le folosești doar pentru a depozita decorațiunile de Crăciun și vesela veche. Cu toate acestea, formele lor neobișnuite pot crea spații cu adevărat superbe și locuibile.

Adăugarea de luminatoare, o lucarnă sau un balcon va umple spațiul cu lumină și îl va face instantaneu să pară mai mult o cameră decât un simplu spațiu de depozitare deasupra casei tale. Și atunci totul ține doar de ce idei uimitoare pentru decorarea mansardei vei aplica. Creează un spațiu cu adevărat confortabil acolo și asigură-te că vei avea un spațiu funcțional cu un aspect minunat.

Helen Bold

Scriitoare si iubitoare de frumos. Website: Helen Bold

Lasa un comentariu