Skip to main content

Accesoriile pentru camera de zi sunt tușa finală pentru un lounge sau un spațiu de locuit similar. De la ceasuri la covoare, suporturi pentru lumânări la vaze și arta de perete până la coșuri de depozitare, accesoriile și mobilierul sunt cheia unei scheme frumoase de sufragerie. Cele mai bune accesorii pentru sufragerie pot face diferența pentru starea noastră de spirit precum și pentru vibe-ul pe care ȋl transmitem oaspeților noștri.

Dacă ai o cameră de zi simplă și neutră, alege accesorii îndrăznețe sau cu model pentru un plus de culoare. De asemenea, poți folosi accesorii pentru a se conecta la schema de culori, fie că dorești să creezi un aspect minimalist, o sufragerie uni sau bi-color sau un cadru maximalist contemporan.

Perne pentru canapea

Nimic nu completează aspectul sufrageriei tale ca o husă de pernă frumoasă. La Decoralis, găsești perne decorative alb-negru cu diverse modele și husă detașabilă. Acestea ar trebui să se afle chiar în fruntea listei tale de dorințe. Husele de pernă neobișnuite și inedite, cu imprimare vibrantă sunt cea mai rapidă și mai ușoară modalitate de a reîmprospăta o cameră.

Pernele decorative sunt minunate, fermoarul este ascuns, iar materialul se simte plăcut când îl atingi și aduc un plus de modernism și eleganță ȋn casa ta. Indiferent dacă sunt împrăștiate pe o canapea sau pe un fotoliu, o husă de pernă decorativă va avea un impact mare cu foarte puțin efort necesar.

Suporturi pentru cărți

Păstrează-ți romanele preferate îngrijite și drepte cu suporturi șic. Modul perfect de a aduce obiectele decorative favorite în casa ta este să le folosești drept suport de cărți. Acestea îți vor menține cărțile în linie, dar vor accentua și propriul tău stil. Combinați cu alte accesorii pentru a completa aspectul.

Obiectele decorative de la Decoralis pot să fie folosite oriunde în casa ta. Ȋn plus, acestea se combină perfect cu majoritatea stilurilor de decor existente. Ȋți pot organiza cărțile și astfel le vei avea aranjate pentru a atrage privirile musafirilor. Orice raft din casa ta se poate transforma într-un punct focal al decorului.

Vaze ceramice

Ador vazele ceramice, în special cele care au o formă unică. Se pot umple cu buchetul preferat de flori uscate și sunt perfecte pentru decorarea casei tale. Culorile simpe și neutre sunt în contrast cu formele abstracte. Astfel, se vor potrivi perfect într-un stil modern de interior, fără să fie excepțional de strălucitoare.

La Decoralis, vei găsi o multitudine de modele de vaze din ceramică mată pe care le vei adora cu siguranță. Adaugă un aspect modern și fascinant casei tale cu aceste obiecte decorative în culori neutre și cu forme abstracte.

Concluzie

Să ai o casă cu aspectul dorit poate să fie dificil, mai ales dacă ai un buget restrâns pentru decorare. Din fericire, există modalități prin care poți obține aspectul high-end la care visezi. Casa ta poate să arate elegantă, fără a-ți goli contul bancar. 

De la adăugarea de perne și un strat proaspăt de vopsea până la suporturi pentru cărți și vaze ceramice, acestea sunt soluții simple despre care trebuie să știi. Alege cele mai bune accesorii pentru sufrageria ta de la Decoralis.

Helen Bold

Scriitoare si iubitoare de frumos. Website: Helen Bold

Lasa un comentariu