Skip to main content

Majoritatea oamenilor se feresc să folosească negrul în decorul interior, deoarece simt că este o culoare prea puternică. Dar, dacă este folosit cu înțelepciune, poate aduce rafinament și mister spațiului tău. Adaugă un strop de negru pentru un aer misterios.

Negrul merge cu orice și mulți ar susține că este un element esențial al oricărui design, indiferent dacă este folosit pentru a echilibra, a șlefui sau pur și simplu pentru a adăuga umbre sau o notă de eleganță. Explorează câteva modalități la modă, dar subtile de a încorpora această nuanță în decorul tău.

Obiecte Decorative

Adăugarea unor obiecte decorative negre în spațiile tale formale, cum ar fi un living sau o sufragerie, creează un element de dramă. Dacă decorul tău este subtil și liniștit, atunci un punct focal negru iese cu adevărat în evidență și poate transforma complet spațiul. 

În timp ce statuetele tradiționale reprezintă o cale mai sigură, există câteva decorațiuni disponibile la Decoralis pentru cei care își doresc ceva special.

Piese de Mobilier

O canapea din piele neagră este genială, deoarece nu expune cu ușurință petele sau murdăria și arată extrem de elegant. Desigur, ar trebui să te asiguri că încăperea este suficient de mare, deoarece mobilierul negru arată cel mai bine în camere mai mari. Din nou, păstrează restul camerei în culori neutre, astfel încât aspectul general să nu fie foarte întunecat.

Personal, draperiile negre întunecă foarte mult camera și nu aș recomanda folosirea draperiilor sau jaluzelele negre. Pe de altă parte, pernele negre creează un stil unic și elegant. Un covor negru simplu pe o podea din lemn conferă un farmec modern. Acesta face necesară aspirarea regulată, deoarece praful se arăta cu ușurință pe un covor negru.

Pereți și Podea

Un perete negru creează un fundal dramatic pentru spațiul tău. În timp ce pereții negri au efectul opus asupra unei încăperi decât senzația de luminozitate și de creare de spațiu care vine cu albul, efectul de impact pe care-l creează merită adesea acest sacrificiu. Dacă spațiul tău este suficient de mare, cu siguranță ar trebui să încerci.

O baie din marmură neagră arată extrem de elegantă, este ușor de întreținut și destul de ușor de proiectat. Te poți juca folosind diferite plăci negre de gresie sau faianță pentru a obține ceva super elegant. Mozaic negru combinat cu granit dur arată absolut spectaculos. Poți adăuga câteva elemente de accent auriu sau argintiu pentru a adăuga caracter.

Concluzie

Negrul este o culoare oarecum dezbinătoare când vine vorba de interioare: unii îl adoră; unii îl detestă. Personal, iubesc negrul. Acesta adaugă instantaneu atmosferă, dar poate să fie copleșitor dacă nu este folosit cu atenție. Utilizat corect, negrul poate adăuga putere și personalitate aproape oricărei încăperi.

Albul și negrul influențează imens un spațiu. În timp ce albul creează senzația de libertate și spațiu deschis, dȃnd impresia că o cameră este mai mare decȃt este în realitate, negrul adaugă mister și eleganță. Așadar, adaugă un strop de negru pentru un aer misterios.

Helen Bold

Scriitoare si iubitoare de frumos. Website: Helen Bold

Lasa un comentariu