Skip to main content

Tendințele de culoare design interior 2023 vin să te uimească. În ultimii câțiva ani, tendințele de culoare și design s-au schimbat dramatic de la paletele de culori de bază gri și alb. Nu mă înțelege greșit, le-am adorat, dar cu toate schimbările care s-au întâmplat în viața mea, și sunt sigură că și în a ta, este timpul pentru ceva nou! 

Viața mea s-a răsturnat anul trecut, dar nu știam că totul era de fapt în bine. M-a învățat să apreciez lucrurile mărunte din viață chiar și atunci când mă concentrez pe imaginea de ansamblu. 

În design, este întotdeauna important să se concentreze asupra celor mai mici detalii, deoarece acestea sunt cele care unesc o cameră. De aceea adăugarea unei culori îndrăznețe pentru a completa tonurile pământii este ceva necesar, fie că este vorba despre o piesă decorativă sau doar de câteva accente de culoare.

Magenta

Culorile nostalgice din tendințele de culoare design interior 2023 vor fi văzute pe tot parcursul prin note de culoare. Accentul principal este pe tonurile magenta și roșu intens. Aceste culori sunt un accent perfect pentru orice cameră, aducând bucurie și fericire oricui se uită la ea. 

Deși magenta nu este o culoare obișnuită în design-ul interior, cred că asta este exact ceea ce are nevoie acest an nou. Avem nevoie de o atitudine pozitivă și distractivă care să ne scoată din întuneric.

Negru

Designul monocromatic este utilizarea unei singure culori, adăugând în același timp diferite saturații ale acelei culori pentru accente. Aceste spații au apărut foarte mult în ultima vreme pe Pinterest în verde închis și nuanțe negre

Cu toate acestea, te poți concentra pe orice culoare care te face fericit. Aceste spații funcționează pentru că există o coeziune de la pereți la podea și tot ce se află între ele. Cu toate acestea, este bine să nu le folosești excesiv, deoarece sunt menite să fie moderne și minimale. Cel mai bun mod de a te juca cu aceste culori întunecate este prin adăugarea de texturi și modele diferite.

Bej

Bejul sau maroul cald poate să fie exact culoarea de care ai nevoie. Un tablou cu o ramă vintage este perfect pentru orice sufragerie. Începe întotdeauna cu obiectele decorative atunci când proiectezi un spațiu. Este distractiv să alegi culorile și să le folosești ca accente pe tot parcursul. 

Nuanțele mai calde de crem se împerechează perfect cu bejul sau maroul cald. Chiar dacă spațiul este mic, culorile mai deschise ajută la crearea unui sentiment aerisit.

Concluzie

Ține cont de faptul că tendințele se schimbă tot timpul, așa că alege câteva piese de bază și accente cu aceste culori. În acest fel, nu ajungi să schimbi totul o dată pe an pentru a urma cele mai noi tendințe. Dacă ești mulțumit de ceea ce ai, atunci totul este perfect pe termen lung! 

Sper că ai găsit ceva inspirație în tendințele de culoare design interior 2023. Creează un spațiu perfect pentru tine și familia ta. Dar dacă ești ca mine și simți nevoia unei schimbări uriașe în viața ta, fă-o! Fă schimbările care îți vor aduce bucurie!

Helen Bold

Scriitoare si iubitoare de frumos. Website: Helen Bold

Lasa un comentariu